Compromís exigeix garanties per a la celebració del MBC Fest a Sagunt en defensa de la imatge de la ciutat i del nostre teixit empresarial.

En la Junta de Portaveus celebrada este matí a l’Ajuntament, l’alcalde no ha pogut demostrar que disposa de l’autorització escrita per celebrar els concerts en els terrenys propietat de l’organisme estatal SEPIDES. Centenars de persones estan anul.lant reserves davant de l’anunci de l’empresa de traslladar l’acte a València.
En la junta ha quedat clar que en cap moment la titular dels terrenys, una entitat pública gestionada pel PP, ha autoritzat per escrit la celebració del MBC Fest a la nostra ciutat. Sembla que només s’ha confirmat a través de converses telefòniques i mails per internet.
És més, en estos moments només disposem de la informació que l’alcalde ens ha transmès oralment, sense cap acreditació formal. Muniesa s’ha dedicat a tirar balons fora i a reiterar la seua confiança que el festival se celebrarà en la nostra ciutat, però sense poder garantir-ho al cent per cent.
La celebració del MBC Fest comptava amb el suport de totes les forces polítiques pel seu suport a la projecció de la ciutat i a la seua economia. L’anunci del trasllat a València està generant justament el contrari, una imatge negativa i grans perjudicis als establiments hostalers
I també ha quedat l’escassa implicació del govern municipal en la preparació d’un esdeveniment tan important. Si se sabia que tot depenia de l’autorització de SEPIDES, l’alcalde i el seu equip s’haurien d’haver implicat molt més del que ho han fet, Sembla que només han reaccionat quan l’empresa ha anunciat que se n’anava, és a dir quan ja era públic.
Potser cal aprofitar l’ocasió per reivindicar l’ús municipal dels terrenys i de les instal.lacions de l’antiga siderúrgia, que ara estan en mans de l’Estat. La Nau, en la qual la Generalitat ha invertit més de 30 milions d’euros continua sent propietat del mateix organisme ministerial. I evidentment tots els terrenys col.lindants, on es pretenia celebrar el MBC.
Per altra banda resulta sorprenent que en els mateixos terrenys se celebren els principals actes de les festes patronals, amb l’afluència de milers de persones. No sabem quin tipus d’autorització especial necessita MBC per a quatre dies mentre en el mateix lloc se celebren concerts i bous durant dues setmanes.
Quico Fernández. “ Esperem que tot se solucione a temps, perquè a hores d’ara no es pot confirmar al cent per cent, i la imatge de la ciutat ja ha quedat danyada. Però una altra vegada ha quedat en evidència la poca solvència de l’alcalde popular i del seu govern per atraure projectes positius per al progrés de la nostra ciutat.”

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *