COMPROMÍS EXIGEIX DE MANERA URGENT UNA REUNIÓ DE PORTAVEUS PER ANALITZAR L’ANUNCI D’UN PLA DE REORGANITZACIÓ EN ARCELOR MITTAL

Fins ara l’única informació de què disposem és la que hem pogut llegir en la premsa i que ha transcendit per un comunicat del Comité d’Empresa.

La gravetat de les conseqüències que pot derivar-se de la informació fa necessària una reunió de portaveus per tal de conèixer tots els detalls i acordar una estratègia conjunta. De moment no hem rebut cap telefonada per part d’alcaldia i per tant se suposa que el tema el tractarem en la Junta del dijous prèvia al Ple. La demora només pot ocasionar declaracions i posicionaments en clau partidista, que per l’experiència que tenim s’han d’evitar.

En qualsevol cas, el que demanem des de Compromís és molta transparència en la informació i la implicació a fons de tots els agents implicats per evitar una situació com la que es va produir l’any passat amb Galmed.

Quico Fernández: ” Des de Compromís demanem una reacció urgent i unitat d’acció; està en joc el futur de Sagunt i la Comarca, i posem a disposició tots els nostres recursos polítics i institucionals.”

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *