Contestació a Davinia Bono

La Sra. Bono en comptes de demanar disculpes i donar explicacions, es dedica a tirar balons fora, com si no sabera que el seu partit és el símbol de la corrupció.

No és possible que la Sra Bono desconega que pertany al partit més corrupte d’Europa Occidental, i que des de fa anys ompli cada dia les portades de la crònica política més negra.  Els casos de corrupció del PP han portat els ciutadans a desconfiar de les institucions i la política. Seria massa llarg enumerar el que tot el món coneix, excepte pel que es veu la Sra. Bono.

I el que és cert és que dos dels casos més greus de la trama de corrupció del PP estan vinculats a Sagunt,  en primer lloc el cas Gürtel i per altre relacionat amb el cas cooperació, que ha suposat la defenestració del totpoderós Blasco i l’entrada en presó del seu president.

Pel que respecta al cas Gürtel està demostrat que almenys dos actes electorals a Sagunt i la contractació de tanques van ser organitzats per la trama, de manera que es pot dir alt i clar, i l’anterior alcalde va haver de declarar als jutjats. I amés es dóna la circumstàcia que es va adjudicar una parcel.la municipal a una empresa relacionada amb Gürtel, a la qual ara la justícia reclama que l’Ajuntament, per no fer les coses bé, li retorne vora dos milions d’euros.

I pel que fa al cas cooperació, va ser la Sra Bono la que va presentar a la premsa la ONG Esperanza sin Fronteras, acompanyada del president ara tancat, com una iniciativa de tota confiança. Cal recordar que la trama de Esperanza sin Fronteras desviava fons destinats a països pobres a butxaques de valencians rics, una autèntica aberració. I que els diners que va rebre Esperanza sin Fronteras de la nostra  ciutat no ha sigut degudament justificat.

Quico Fernández. Portaveu de Compromís.

Posted from WordPress for Android

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *