Valoracions Quico Fernandez Europees 2014

Quico Fernandez valora molt positiva sense ser uns resultats espectaculars els vots que ha obtés la #primaveraeuropea q Sagunt “voliem superar les eleccions estatals i hem passat de 1500 a 1700 el que suposa un 7’40% dels vots. Els objectius elsbh hem aconseguit i #primaveraeuropea ha aconsseguit un eurodiputat que ens ajudarà a millorar la nostra ciutat”. Des de Compromís volen agraïr els vots i asseguren que no els defraudaran.

Fernandez destaca que “els resultats no son extrapolables sempre, el fenòmen de podemos no sabem si tindra una continuitat i sembla que és una protesta de la gent contra els partits polítics com a tal siguen corruptos com els que no som”, per a Fernandez la pujada de UPYD i IU era previsible. La lectura per a Compromís es que el bipartimisme s’ha afonat, i que a Sagunt tant PP com PSOE han perdut milers de vots i que continua havent una majoria de vots progressistes al municipi “vorem si ara ja volen governar”.

Des de la formació nacionalista reflezionen que “queda un any per a les eleccions locals i hem d’avançar, la posició de Compromís va a ser qui pendra les decisions”.

Entrevista a Onda Cero http://ift.tt/1td1F0S

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *