COMPROMÍS PER SAGUNT AGRAÏX LA CONFIANÇA DELS CIUTADANS QUE ENS HAN VOTAT I POSA A LA SEUA DISPOSICIÓ EL TREBALL DEL NOSTRE PRIMER EURODIPUTAT, JORDI SEBASTIÀ

Des de Compromís valorem molt positivament el resultat de les eleccions europees. Hem aconseguit per primera vegada un eurodiputat de manera directa en la persona de Jordi Sebastià, alcalde de Compromís a Burjassot, càrrec que deixarà de manera imminent.

La nostra ciutat ha contribuït a l’èxit de Compromís en la mateixa mesura que la majoria de les ciutats valencianes. Hem multiplicat per 5 els resultats de les anteriors eleccions europees de 2009, passant de 364 vots a 1712, i al mateix temps hem superat el nostre objectiu d’augmentar respecte de les eleccions generals de 2011. Compromís ja s’ha consolidat com una alternativa en totes les eleccions perquè els ciutadans saben que el seu vot es traduïx en una representació institucional: tenim 6 diputats a les Corts, un al Congrés i ara al Parlament Europeu.

Es poden extrapolar els resultats a les eleccions municipals de 2015 i assegurar que el pròxim govern serà de progrés, encara que les proporcions no siguen necessàriament les mateixes El PP ha perdut la meitat dels vots i s’ha afonat a pesar de ser la força més votada. El PSOE també ha perdut vots, però hi ha altres forces que han crescut de manera molt important, a més de Compromís: Podemos i EU.

De fet ara també hi ha una majoria d’esquerres, però governa una minoria de dretes per la indecisió d’alguns. Esperem que la pròxima legislatura, siga quina siga la proporció de les forces progressistes, ens posem d’acord per governar junts amb un programa consensuat que servisca per millorar les condicions de vida dels nostres conciutadans i conciutadanes. L’acció política és un servei als ciutadans i no podem inhibir-nos de les nostres responsabilitats.

Quico Fernández: “Els ciutadans han parlat clar i nosaltres hem escoltat el missatge, ara només cal estar a l’altura de les circumstàncies. Des de Compromís anem a continuar treballant al carrer i a les institucions per recuperar la confiança de la gent en la política.”

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *