FESTES PATRONALS SAGUNT 2015

quico

Benvolguts veïns. Benvolgudes veïnes.

Ja estem en festes! I com cada any toca gaudir d’esta celebració estival, però enguany ho hem de fer amb ulls nous i plens de ganes d’aprofitar els espais que ens ofereix Sagunt. La Glorieta serà, gràcies a la Federació de Penyes de Sagunt, un dels punts neuràlgics d’esta celebració, recuperant el seu paper històric referent a la nostra ciutat.

I així, espais emblemàtics s’obren a una programació que ens oferix una variada oferta d’oci del que poden gaudir les famílies senceres. Persones de la ciutat, de la comarca o de qualsevol altre punt del nostre País participaran al calendari fester. Este es un punt fonamental, perquè hem de potenciar el nostre sector turístic al màxim. Aprofitar les nombroses activitats que ens oferixen les Festes Patronals n’és una bona manera.

Juliol és mes de festa i comunitat. I ho és, principalment, gràcies a la tasca de la Federació de Penyes de Sagunt, que ha procurat, durant tot l’any, que les pròximes dues setmanes puguem gaudir, tots i totes, del clima de germanor que impregna els carrers de Sagunt. El seu esforç ha de ser valorat, no només agraint-los-ho amb la paraula, sinò també procurant unes festes plenes de bon humor, educació i sensibilitat envers els altres. Hem de saber viure-les amb la major intensitat, però també amb el civisme i la responsabilitat que pertoca. Gaudint amb respecte i moderació la celebració de la nostra festa més popular.

És hora, doncs, de fer de les nostres festes un motiu més d’orgull, com a part indispensable de la nostra ciutat: el punt de trobada, l’excusa perfecta, una excursió familiar i, alhora, l’espai de les colles d’amics. Tot i més, perquè en els moments de dificultat que patim des de fa uns anys, és precís trobar la “vàlvula d’escape” que ens ajude a posar un somriure, agafar forces i optimisme per enfrontar el futur immediat de la manera més profitosa.

Veïns, veïnes… bones festes!

2 comentaris a “FESTES PATRONALS SAGUNT 2015

  1. ME PARECE ESTUPENDO QUE EL PUEBLO SE DIVIERTA Y DISFRUTE DE SUS FIESTAS. PERO:

    Tambien me parece indecente que a las 5 horas 13 minutos (Y ESTO CONTINUA…) sigamos sin poder dormir por el volumen indecentemente alto de la disco-movil. Algunos ciudadanos tenemos que trabajar. No hay derecho. Con estos festejos lo unico que se patrocina es el consumo excesivo de drogas y alcohol. Luego cuando acabe el “concierto” tendremos que ver el maravilloso espectaculo de muchos jovenes desfilando borrachos, bociferando, vomitando, meando etc…
    Pero para que seguir… El ayuntamiento como siempre velando por los derechos de “TODOS” sus ciudadanos.

    • L’horari de la discomòbil ve marcat des de València a la Llei d’espectacles que marca les 6h com hora límit. Açò ho varem intentar negociar però ja estava fet per l’anterior equip de govern. Per al proper any intentarem millorar. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *