ADN Morvedre i Compromís aboguen per un pacte de govern

pablo-quico

ADN Morvedre i Compromís han iniciat hui les primeres reunions per tal de poder consensuar un pacte de govern en el que els regidors i regidores de les dos formacions formarien part d’un equip de govern progresista que queda obert, així ho han expressat les dos formacions, a l’entrada d’Esquerra Unida.

Els principis programàtics del nou equip de govern s’han establert en les següebts premises, fer de Sagunt una ciutat de persones i per tant les decisions es pendran tenint en compte les persones que formen Sagunt, bassant-se en uns principis de transparència i Participació ciutadana.

També la necessitat de fer una Auditoria social i declarar Sagunt lliure de desnonaments. Per altra banda, cal gestionar la ciutats per barris/districtes i per tant elaborar un model de ciutat amb el principi de no generar desigualtats entre nuclis i barris, que respecte la diversitat i que facilite la proximitat dels serveis, generant una ciutat habitable.

Cal una Auditoria dels comptes, en especial del deute i una racionalització de l’estructura municipals i dels servies que presta, juntament en l’elaboració d’un codi ètic que signarà cadascun dels regidors i regidores.

La propera setmana la formació liderada per Quico Fernandez i la formaciño liderada per Pablo Abelleira ja s’han aplaçat per a continuar les reunions la propera setmana per tal de poder tindre enllestic un pacte de govern de legislatura.

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *