Fernández considera que l’alternativa de govern que proposa IP “és negativa per als ciutadans perquè és antinatural i sense justificació ideològica”

pacte

El candidat a l’alcaldia per Compromís per Sagunt, Quico Fernández, ha volgut fer una valoració sobre la presa de contacte que estan duent a terme altres forces polítiques per a intentar que no aconseguisca l’alcaldia de Sagunt la formació nacionalista que va ser la més votada en les passades eleccions municipals amb uns 6.700 suports. “L’alternativa de govern que es proposa és negativa per als ciutadans perquè és antinatural i sense justificació ideològica ni programàtica, és solament un front anti Compromís i anti un nucli de població”, ha assegurat.

Com ha informat aquest matí aquest rotatiu, la intenció d’Iniciativa Porteña és aconseguir una aliança amb altres tres formacions, en aquest cas, PSPV-PSOE, ADN Morvedre i Esquerra Unida (EU) per a situar en l’alcaldia al número u d’aquesta última formació, Guillermo Sampedro, reunint així tretze vots, és a dir, la majoria absoluta en el plenari saguntí.

“Sagunt necessita polítiques a l’altura de les circumstàncies, la investidura ha de ser clara i des de Compromís tenim les idees clares i els recursos per a fer el que volem fer. Nosaltres governarem perquè tots se senten representats, som les garantia de passar pàgina en aquesta ciutat i estem legitimats per les urnes per a obtenir l’alcaldia”, ha apuntat el nacionalista qui ha confirmat que ha mantingut converses amb totes les formacions polítiques que es van presentar als passats comicis, exceptuant amb la candidata d’Alternativa Socialista, Dolores Carrasquilla amb qui vol fer-ho pròximament, i que als únics partits als quals li ha assegurat que no faria un pacte de govern són el PP i IP.

Malgrat no voler governar amb populars i segregacionistes, en aquestes converses, Fernández els va assegurar que “és important que contribuïsquen a la governabilitat i a l’estabilitat de l’ajuntament permetent una transició per a fer un canvi cap a un govern diferent de forces de progrés” apuntant, a més, que comptaran amb qualsevol propostes que, des d’aquestes dues formacions, es faça per a millorar la ciutat.

Com ha explicat el candidat nacionalista, si finalment s’aconsegueix un pacte de govern entre Compromís, EU i ADN Morvedre, aquest representaria a uns 15.000 habitants de la ciudada, un pacte que, en el cas que també s’uniren socialistes i els dos edils de Ciutadans xSagunto, el nombre de ciutadans representats s’elevaria fins a més de 20.000 persones amb un total de 17 regidors. “La fragmentació del ple obliga al diàleg i a la responsabilitat de govern, cal tancar la porta a les velles polítiques”, ha finalitzat Fernández

font://eleconomico.com

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *