Fernández: “Hi ha una estratègia política i electoral compartida entre PP i Iniciativa Porteña”

quico

En el passat ple ordinari de l’Ajuntament de Sagunt, els regidors del PSPV-PSOE, Compromís i Esquerra Unida (EU) van votar en contra de la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) que permetria l’ampliació del col·legi Sant Vicent Ferrer de Sagunt. Totes aquestes forces polítiques van esgrimir com a argument que estaven a favor de millorar l’accés al centre, la construcció d’un aparcament d’autobusos i un altre de vehicles i la instal·lació d’un gimnàs però no de la possible ampliació de l’oferta educativa que podria significar en el futur mantenir els tres edificis que en el projecte s’assenyalaven d’ús docent i educatiu.

“Després del ple de novembre ens reunim amb el AMPA i amb la direcció del centre amb els quals coincidíem al 100% amb les seues peticions però arribem a la sessió del dimarts i ens presenten el mateix projecte que abans eliminant la paraula batxillerat. Per açò votem que no, perquè no s’han complit les premisses de la majoria del ple i perquè no volem que amb l’excusa de la seguretat dels alumnes s’amplie l’oferta educativa en la ciutat”, ha assegurat el portaveu nacionalista, Quico Fernández.

L’edil de Compromís per Sagunt va més enllà en apuntar que “PP i IP van acordar la votació, com fan moltes altres vegades, perquè el de Sant Vicent Ferrer isquera que no i a nosaltres açò ens sembla alguna cosa immoral”. És per aquest motiu pel qual, Fernández, ha instat a l’adreça del centre al fet que, en els pròxims dies, present un nou projecte que se centre, exclusivament, en el que demanava la majoria del ple, és a dir, millora dels accessos, creació dels aparcaments i construcció d’un gimnàs i/o una capella, reduint també volumetria i edificabilitat, perquè es puga portar i aprovar en una sessió plenària extraordinària que, probablement, es duga a terme la setmana vinent.

“El Partit Popular ha de posar totes les mesures per a garantir la seguretat dels alumnes del col·legi Sant Vicente Ferrer i açò és alguna cosa que està en les seues mans”, ha afirmat el portaveu nacionalista qui assegurava que els informes tècnics “ja estan fets i solament s’haurien de modificar alguns paràmetres”.

Pedrera de Lafarge

D’altra banda, Fernández també ha volgut donar la seua versió sobre el moment de tensió viscut entre ell i el portaveu d’Iniciativa Porteña (IP), Manuel González, durant el debat d’una moció presentada per Compromís sobre la protecció del sòl forestal que va acabar derivant en una discussió sobre l’activitat que duu a terme en la ciutat la multinacional cementera Lafarge i la seua intenció d’ampliar la pedrera a la zona del Piñal.

“És molt evident que l’acord de destruir la muntanya de Sagunt es fa des del segregacionisme i té com a còmplices tant al PP com al PSPV-PSOE perquè quan es va parlar de l’extracció d’arena de la platja del Port de Sagunt per a portar-la a les del nord de la localitat es va posar el crit en el cel però destruir 254 hectàrees sembla que està totalment justificat”, ha apuntat Quico Fernández.

Segons ha assegurat el portaveu nacionalista: “hi ha una estratègia política i electoral compartida entre PP i IP on l’alcalde, Sergio Muniesa, ordena les votacions i IP vota en funció d’aquesta estratègia, amb algunes excepcions que estan orientades a dissimular. Es tracta d’una estratègia que està dissenyada contra Sagunt ciutat o el que ells consideren Sagunt al marge del Port de Sagunt”.

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *