PROPOSTA CONSTRUCCIÓ REDONA CAMÍ VELL DE TEROL I MILLORA SEGURETAT I ACCESSOS COL.LEGI SANT VICENT FERRER

15597174767_20752ccd69

El creuamnet entre el Camí Vell de Terol i la carretera que unix Petrés i Les Valls és un dels punts negres de circulació en el nostre terme municipal. A causa de la gran afluència de trànsit i de la deficient visibilitat són nombrosos els accidents que s’hi han produït.

La necessitat d’habilitar una redona per evitar els problemes és una vella reivindicació de l’Ajuntament a la Diputació, titular de la principal via. I a pesar que en moltes ocasions hem demanat a la institució provincial que acometera l’obra, a hores d’ara no hi ha hagut una resposta positiva.

De fet el propi Ajuntament va decidir acometre el projecte aprofitant els importants recursos destinats pel Pla Confianza, tot i no ser el titular de la carretera, però finalment va decidir destinar el pressupost a una altra obra, el pavelló per al Handbol, que finalment està inacabat.

Part important del trànsit està relacionat amb la ubicació del Col.legi Sant Vicent Ferrer, un centre que a més està sofrint els problemes derivats d’una falta de previsió. Cada dia centenars de vehicles estacionen en el mateix Camí Vell de Terol, una via sense espai per als vianants. Els alumnes han de caminar per la mateixa carretera exposant-se a un risc molt elevat.

D’altra banda el centre no disposa d’un espai d’aparcament per donar servei als vehicles privats i autobusos que diàriament hi acudixen.

ACORD

PRIMER.- Sol.licitar a la Diputació la inclusió urgent de la redona mencionada en el seu pla d’obres. En cas negatiu negociar un finançament per part dels titulars de les dues vies afecttades

SEGON.- Facilitar la tramitació de l’expedient que habilite la millora dels accessos i la seguretat per als treballadors i alumnat del centre, així com la construcció d’una zona d’aparcament en condicions.

TERCER.-Desvincular estes demandes de millora en l’accessibilitat i la seguretat dels usuaris del centre de l’ampliació de l’oferta educativa a batxillerat.

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *