El tancament de Bosal és una conseqüència directa de la falta de política industrial del PP i de la seua reforma laboral

En primer lloc des de Compromís volem manifestar la nostra oposició contra la decisió de l’empresa Bosal. Es tracta d’una mesura absolutament injusta i injustificada per part d’una empresa que no sols té beneficis, sinó que a més ha sigut beneficiària d’ajudes públiques i molt ben tractada pel propi Ajuntament.
Una decisió premeditada i comunicada amb nocturnitat als treballadors en plenes festes de Nadal.
 
Per altra banda, el tancament de la planta de Bosal a Sagunt, mentre es manté la de Saragossa, com el que ja es va produir l’any passat en el cas de Galmed per deslocalitzar la producció, posa en evidència la més absoluta incapacitat per part del PP valencià a l’hora ja no sols de potenciar el nostre teixit industrial, sinó d’evitar el seu desmantellament. La nostra ciutat és una de les més castigades per la ineficàcia del PP a l’hora de solucionar els problemes dels valencians.
 
Les declaracions d’Alfredo Castelló en les xarxes socials són una mostra més del cinisme dels populars en relació a aquest tipus de notícies. Són ells els que faciliten el tancament de les empreses valencianes amb la seua política de marginació i discriminació en matèria d’inversions contra els valencians. Són les reformes del PP en matèria laboral les que faciliten que una empresa com Bosal tire al carrer centenars de treballadors.
 
Està en joc el futur de la nostra ciutat, més encara quan sabem que altres empreses estan passant per moments delicats, i per tant cal una resposta contundent a nivell social i polític. Ens hem de prendre la decisió de Bosal com una amenaça contra el benestar de tots els ciutadans i hem de recolzar unàniment les mesures que decidisqen els treballadors i treballadores de l’empresa.
 
Des de Compromís volem traslladar als treballadors i treballadores de Bosal la nostra solidaritat i el nostre suport personal, polític i institucional. Els quatre regidors i regidores, així com els nostres diputats i diputades estan a la seua disposició per col·laborar a aconseguir que l’empresa Bosal reconsidere la seua decisió i la continuïtat dels llocs de treball estiga garantida.

Posted from WordPress for Android

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *