QUICO FERNÁNDEZ: “ELS VEÏNS DEL BARRI DE PENYETES SUPORTEN DES DE FA MÉS DE QUATRE ANYS L’OCUPACIÓ DEL CARRER CALATRAVA PER LA INCOMPETÈNCIA DEL GOVERN MUNICIPAL.”

Des de fa més de quatre anys una part del carrer Calatrava col.lindant al carrer Penyetes es troba ocupada pel material d’una obra que porta molt de temps parada, un fet absolutament irregular del qual hem rebut queixes per part dels veïns.

 
Des de Compromís hem traslladat el problema al regidor responsable de l’àrea , sense que de moment s’haja adoptat cap solució. És més, hauria de ser la pròpia policia la que alertara d’una situació il.legal emetent el corresponent informe, i en el seu cas obrint un expedient d’infracció.
 
En qualsevol cas el que és intolerable és que una situació irregular tan evident es prolongue durant anys sense que ningú prenga cap decisió.
 
Quico Fernández: ” Venim observant des de fa temps que el govern popular no reacciona davant de les propostes o les crítiques que plantegem des de l’oposició. És com si tot els donara igual, com passa amb els abocadors il.legals del final del carrer Llíria. Per més que demostres que hi ha un problema i que la seua obligació és solucionar-lo, la seua resposta és ignorar el problema. I això passa especialment en alguns barris que estan degradant-se de manera visible. És com si no els importara els problemes de determinats veïns; en canvi sembla que en altres casos es busca la solució ràpidament.”

Posted from WordPress for Android

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *