Compromís denúncias nous abocadors il-legals de residus a l’àrea col-lindany al carrer Lliria

Des de Compromís hem denunciat en diverses ocasions l’existència d’abocadors de residus en l’eixida del carrer de la Pau i a l’entrada del camí de Gausa, uns abocadors que no sols no han desaparegut, sinó que a més han augmentat considerablement. Hem comunicat directament als responsable municipals la situació sense obtenir una resposta mínimament satisfactòria.

En la Comissió d’Urbanisme hem insistit en la necessitat d’impulsar el PAI que ha d’ordenar tot este sector de la ciutat i que porta massa anys paralitzat. Només caldria recordar que va ser aprovat i adjudicat en la legislatura 2003-2007. Hem insistit que no es pot demorar més temps perquè està creant una intolerable degradació de la zona. També hem demanat una intervenció urgent en els horts abandonats ja que el risc  d’incendi és molt elevat.

A més hem localitzat nous abocadors en la zona alta, en la part posterior de la Mútua i de les vivendes que van ser construïdes al Camí de Llíria. En el seu moment vam demanar que s’actuara en les edificacions abandonades perquè afectaven de manera molt negativa l’impacte visual. I no sols no s’ha actuat sinó que a més han proliferat les construccions il.legals de xaboles. Per si fóra poc hem trobat un gran abocador de tot tipus de residus relacionat amb estes infravivendes i per tant un risc per a la salut pública.

Quico Fernández: ” Jo crec que ja n’hi ha prou, que no es pot tolerar més la desídia del govern municipal. La zona cada vegada està pitjor i els regidors implicats no prenen cap decisió, a pesar que són coneixedors dels principals problemes, perquè nosaltres ho hem denunciat i els ho hem dit en diverses ocasions. Si no són capaços de netejar els abocadors que estan a la vista  de tot el món. el millor servei que podrien prestar a la ciutat és anar-se’n a casa.”

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *