Compromís crida a la participació demà en la manifestació convocada per a reivindicar l’Institut Públic Nº5 al Port de Sagunt

Des de Compromís manifestem el nostre total suport a l’Ampa i a la comunitat educativa del centre de primària Maria Yocasta en l’exigència a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a la construcció del nou centre de secundària al Port de Sagunt.

La construcció d’aquest centre és un dels molts deutes pendents que la Generalitat té amb la nostra ciutat, com les aules d’infantil de Villar Palasí, i provoca una gran incertesa en l’imminent futur de centenars d’alumnes del Port que no saben a hores d’ara on podran continuar els seus estudies de secundària.

La Conselleria ja disposa del solar necessari en la zona del SUP-2 EST des de fa anys; és més, ja sembla que ha invertit al voltant de 500.000 euros en projectes, i només falta adjudicar l’obra. Per què no ho fan? Potser la resposta siguen les retallades, o potser, com van insinuar en una reunió amb el Consell Escolar, estarien buscant un amic a qui concertar el centre.

Quico Fernández: ” Una volta més es demostra el menyspreu de la Generalitat contra la nostra ciutat. No entenem com poden demorar tant les obres del Nº5 o de les aules d’infantil del Villar. Estan jugant amb l’educació de centenars d’alumnes perquè només pensen en el negoci, i per al PP l’ensenyament no és una altra cosa, per això estan abandonant la pública i potenciant la privada. Nosaltres no cedirem mai un solar municipal per a una escola privada. És una vergonya veure els nostres xiquets i xiquetes d’infantil en barracons, i al costat veure les instal.lacions de primera construides eb un solar regalat pel PP als seus amiguets. A Castelló ja se li va escapar que estaven pensant cedir el solar del Nº5 a la iniciativa privada, però que tinga clar que no ho anem a consentir.”

Arxivat en: #premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *